2015. április 5., vasárnap

Csííísz!



Egyre több manapság a hobbi fotós, ami nem véletlen, hiszen már egy jobb minőségű telefonnal is remek képeket lehet készíteni. Na de hogy már cukiságaink is a vaku mögé állnának?






























A mindig vidám kutyus

                            
 Maru vagyok


Ő Maru, az örökké vidám és egyben nagyon fotogén kutyus Japánból, akinek már több mint 55 ezer  facebook rajongója van. A titok nem más, minthogy a hétköznapi kutya dolgokat folyamatos mosollyal kíséri, így minden képéről árad a boldogság. Legyen szó sétálásról, alvásról, egy kis joghurt evésről vagy csak egy kis rosszaságról, Marunak mindig felfelé görbül a szája. Gazdái ezt kihasználva szívesen fotózzák és videózzák, így érdemes gyakran ellátogatni az oldalára, garantált a felvidulás.



















2015. április 3., péntek

Cicák világnapja


február 17
A cicák világnapja!!!
Én ezt csináltam cicák világnapján:
1. Édeskettem.
2. A kedvenc ételével etettem: Whiskas Lazac
3. És ha akart valamit teljesítettem, pl.: föl akart jutni az emeleteságyra és segítettem neki! (tudom furin hangzik :) )

2015. április 2., csütörtök

Ötletes macska-csacskaságok




Ki ne szeretné a szép, igényes bútorokat a lakásba, sőt ha azok még olykor ötletesek, praktikusak is?! Hát legfőképp a háziállatunk, legyen szó kutyáról vagy macskáról, általában mindig a kedvenc darabunkat szúrják ki, hogy élesítsék a kis fogukat vagy karmaikat.
Ez ellen lehet megoldás, ha ezek a darabok nem csak nekünk, hanem kedvencünknek is nyújtanak valami pluszt, valami érdekeset. A legtöbb darab a cicáknak kedvez, de azért egyiket-másikat egy kisebb méretű kutyus is igénybe tud venni.
A legtöbb darabot az otthoni barkácsmesterek is meg tudják csinálni, de persze biztosan megtalálhatóak egy-egy designer oldalán is pár száz dollárért cserébe!































































Ló-cica barátság :O

Szeretjük a különleges barátságokat az állatok világában, mert jó példája annak, hogy a barátság nem ismer határokat. Be is mutattunk már jó pár ilyen kapcsolatot nektek, de nem tudunk betelni velük, így ma is egy cukiságfaktorral megtűzdelt kis történetet hoztunk nektek.Morris és Champy már több mint két éve barátok, nem telik el úgy nap, hogy ne töltsenek együtt egy kis időt. A cicus amikor csak teheti kimegy barátjához és képes órákat a hátán üldögélni, amíg pajtása legelészik vagy sétál. Nagy a szerelem köztük, ez a képeken is jól látható, nem csoda, hogy hamar az internet sztárjai lettek.